Klantenservice
Inloggen
Login with Facebook
Nog geen account? Account aanmaken
0
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Sluiten
En dat blijkt.. Want daar stonden we dan. Met een auto volgeladen met heerlijke stukken vlees, verse reuze gamba's, groentes om te grillen en niet te vergeten alles om Italiaanse pizza's te maken op de pizza steen.
Een weekendje kokkerellen op de Green Egg zonder enige voorbereiding bleek nog niet zo makkelijk. Toen kwam het besef, dit is niet zo maar een barbecue. Dit is een Big Green Egg!
Al doende leert men, en het mocht de pret niet drukken. We hebben heerlijk gegeten, maar het eerste dat er de volgende dag op de stoep lag was een stapel barbecue kookboeken.
The holy bible
Dé Green Egg bijbel mag natuurlijk eigenlijk niet ontbreken in je collectie, zeker niet als je je wilt ontpoppen tot een ware Green Egg chef wordt dit boek, de Modus Operandi, later goud waard! Een pronkstuk om van generatie op generatie door te geven.
Ken je technieken
Maar ook de handboeken die zich volledig richten op 1 specifiek onderdeel zijn onmisbaar. De perfecte steak, de juiste snijtechnieken en alles om hét beste (stukje) varken te bereiden het draagt allemaal bij aan dé ultieme Kamado Experience.
Heb je al wat meer ervaring maar ben je opzoek naar lekkere recepten? Wil je een kijkje nemen in de keuken van een echte Barbecue koning? Check de boeken van Smokey Goodness, Jord Althuizen neemt je mee op reis door zijn land van de barbecue.